Werkwijze

Intake
Het intakegesprek duurt circa een uur. Tijdens dit gesprek probeer ik een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw situatie: de aanleiding, de medische situatie en eventuele klachten, je persoonlijke situatie en wat je wilt bereiken. Tevens bespreken we uitgebreid het huidige voedingspatroon om je zo concreet mogelijk te adviseren over veranderingen hierin. Aan het eind van het gesprek geef ik zo nodig informatie op papier mee, of ik stuur een voedingsadvies op maat na. Ik hou je gewicht en de lichaamssamenstelling (vet- en vochtpercentage, spiermassa) bij tijdens de behandeling.

Vervolgconsulten
De vervolgconsulten duren 30-60 minuten, de duur spreken we van tevoren af. De inhoud van het consult verschilt per persoon. In ieder geval bespreken we hoe het de afgelopen periode met je is gegaan en wat nog nodig is aan advies of informatie om het doel te kunnen bereiken. Het aantal vervolgconsulten is verder afhankelijk van jouw situatie en je persoonlijke behoefte aan advies.

Telefonisch consult
Behalve een consult face to face is ook een telefonisch consult mogelijk. Dit consult is echter minder uitgebreid dan een consult op de praktijk.

Email consult
Na het intakegesprek, dat wel altijd face to face plaatsvindt, kan verdere begeleiding (gedeeltelijk) online plaatsvinden. Als je weinig gelegenheid hebt om naar het spreekuur te komen, is online begeleiding wellicht een oplossing. Ook uitgebreidere vragen per mail kunnen als email consult in rekening worden gebracht.

Klik hier voor de algemene en betalingsvoorwaarden van Diëtistenpraktijk Paulien Kruiper.

Klik hier voor de privacyverklaring van Diëtistenpraktijk Paulien Kruiper.

Share: