Welkom bij Diëtistenpraktijk Paulien Kruiper!

 

Wil je je eetpatroon écht verbeteren? En zie je in dat daar meer voor nodig is dan tips over wat je anders kunt eten en drinken? Wil je je onderliggende, vaak hardnekkige, gedragspatronen aanpakken, zodat je je doelen blijvend kunt behalen? Ben je op zoek naar meer vitaliteit en balans in je dagelijkse leven?

Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Tijdens een behandeling bij mij leer je natuurlijk hoe je goed kunt eten. Ik benader dat op een nuchtere manier: geen ingewikkelde recepten maar gewoon lekker zelf koken. Daarnaast leer ik je vooral ook hoe je met je valkuilen omgaat. Je leert wat je patronen zijn als het gaat om je eetgedrag en onderzoekt wat voor jou werkt om het anders te doen. Mindful eten, ofwel eten met aandacht maar ook aandacht voor hoe je eet, is een belangrijke sleutel hierin. Niet alleen je voeding maar je hele leefstijl komt aan bod: bijvoorbeeld hoe je omgaat met stress, hoe je je dagen indeelt, en of je voldoende tijd maakt voor jezelf.

Je krijgt meer vertrouwen in je eigen regie met als resultaat: meer vitaliteit en het bereiken van je doelen!

Ingrediënten van mijn behandeling zijn: een luisterend oor voor jou tijdens gesprekken van een uur, lekker samen naar buiten tijdens wandelconsulten, aandacht voor wat er echt aan de hand is door oefeningen te doen en stil te staan. Ook een minikookworkshop, bijvoorbeeld bij jou thuis, kan een onderdeel zijn.

Ben je geïnteresseerd in mijn vorm van begeleiding? Neem dan gerust contact op! We bekijken samen wanneer je kunt gaan starten.

Mijn praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Onder de Linden in Arnhem-noord.

De wandelconsulten vinden plaats in Park Sonsbeek, Park Klarenbeek en omgeving en in Park Presikhaaf.

Wil je meer weten? Bel: 026-8700126 of mail naar: info@paulienkruiper.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Wil je op de hoogte zijn van de praktijk en interessante dingen lezen die ik schrijf over voeding en eetgedrag? Lees dan mijn blog.

Share: