Welkom bij Paulien Kruiper – lifecoach en diëtist!

 

Heb je vaak het idee dat je geleefd wordt, door alles wat je moet en ook door de eisen die je aan jezelf stelt? Lukt het je daarom niet om blijvend je eetpatroon beter in balans te krijgen? En denk je daardoor vaak negatief over jezelf?

Neem dan contact met mij op!

Als lifecoach én diëtist bekijk ik eetgedrag in een breder perspectief en richt ik me op de persoon achter het ‘eetprobleem’.

Een eetprobleem houdt zichzelf vaak in stand doordat je er op een negatieve, veroordelende manier tegenaan kijkt. Je blijft je oude verhaal vertellen: als ik op de bank voor de tv zit dan moet ik iets eten, als de chipszak open is dan moet het op, enzovoort. Zolang je je richt op het willen afleren van deze gewoonte, zal het niet blijven anders worden.

 

Het is tijd voor jouw nieuwe verhaal! Samen met mij ga je op zoek naar je nieuwe verhaal, waar je blij van wordt en zodat je weer trots wordt op jezelf.

 

Ik laat je ervaren hoe het nu is, waar het dus niet goed gaat maar ook wat er wel goed gaat! En je gaat op zoek naar hoe het anders kan. Dat doe ik door middel van wandelconsulten, lekker buiten in de natuur sta je met je beide benen op de grond en word je je bewust van hoe het met je gaat. En ervaren doe je ook in proefsessies, waarbij je met aandacht gaat eten. Je gaat aan de slag met je nieuwe verhaal.

Wil je meer weten? Bel: 06-37377074 of mail naar: info@paulienkruiper.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Wil je op de hoogte zijn van de praktijk en interessante dingen lezen die ik schrijf over voeding en eetgedrag? Lees dan mijn blog.

Share: