Over jou

 

Herken je dit? Je hebt vaak het gevoel dat je geleefd wordt. Er lijkt zo weinig tijd voor jezelf en dat wat je echt belangrijk vindt. Daarbij ben je niet tevreden over je eetpatroon, je vervalt alsmaar weer in gedrag dat je niet wilt, zoals snaaien in de auto of voor de tv. Je wordt misschien soms overweldigd door alles doordat je gevoelig bent voor prikkels, zowel van buitenaf als vanuit je eigen gedachten. Dit is mede de oorzaak van het eetgedrag waar je ontevreden over bent. En waar je je eigenlijk ook voor schaamt. Je realiseert je dat je vaak bezig bent met het voldoen aan de verwachtingen van anderen en niet aan die van jezelf. Je bent op een punt gekomen dat je het echt anders wilt doen!

Je weet inmiddels wel dat er geen quick fix bestaat om je leefstijl te veranderen, dat je eetpatroon en je manier van leven met elkaar samenhangen en dat echt veranderen tijd, aandacht en rust vraagt.

Ik kan je hierbij helpen! Ik kan putten uit een jarenlange ervaring van zoeken naar hoe ik dingen op mijn manier kan doen en me niet te laten leiden door hoe het zou ‘moeten’. Ik leer jou ook graag hoe je je eigen weg kunt vinden in leven en eten zoals jij dat wilt!

 

 

Share: