Ervaringen

Wat mensen zeggen over mijn begeleiding:

Gea (67)

Ik ken Paulien nu al een paar jaar, zij heeft me geleerd om mijn eetpatroon aan te passen. Geen hongergevoel te hebben en geholpen om vaste patronen te doorbreken. Ik heb geleerd hoe ik om moet gaan met de moeilijke momenten en vooral om wat minder streng voor mijzelf te zijn.
Ze heeft een luisterend oor en is zóveel meer dan een diëtiste..
Dankjewel Paulien…voor alles!

Annemarie (57):

Ik ben heel blij met de wandelconsulten van Paulien. Door de gesprekken die we tijdens het wandelen voerden en de vragen die zij me stelde, werd ik aan het denken gezet. Ik weet nu waar mijn valkuilen echt liggen en wat ik daar zelf aan kan doen om niet in emotie-eten te vervallen. Als ze me een lijstje had gegeven op de praktijk had ik nooit zoveel geleerd als nu!

Marjan (63):

Paulien stelt de goede vragen tijdens consulten waardoor ik me bewuster werd van waarom ik dingen wil veranderen.
Bedankt voor de zelfcompassieoefening tijdens de wandeling. Ik heb het pas 1x gedaan en nu werkt het al door.

Ad (54):

Paulien denkt met je mee en kijkt samen met je naar haalbare oplossingen. Ze legt je niks op en is niet belerend en dat vond ik heel prettig.

Graziella (43):

Bedankt voor je frisse kijk op afvallen en diëten. Ik zie nu in dat je aandacht vestigen op je eetgedrag veel effectiever is dan alleen kijken naar je gewicht. Ik heb mijn eetpatroon echt veranderd en voel me er goed bij.

 

Share: