Diëtistenpraktijk Paulien Kruiper: dat is de nieuwe naam van de praktijk, en daar hoort sinds vandaag deze website bij! Voorheen werkten Tina Schiphof en ik samen binnen Schiphof en Kruiper Diëtisten. Omdat Tina een stapje terug moest doen, heb ik de praktijk overgenomen. Tina blijft voorlopig nog een paar dagen werkzaam in de praktijk, dus haar kunnen jullie ook zeker nog tegenkomen.

De werkwijze binnen de praktijk blijft hetzelfde. Of je nu wilt afvallen of wilt (moet) aankomen, diabetes hebt of zwanger bent: we zijn er voor iedereen met vragen over voeding. Het advies is voor iedereen anders. Voor de één kan dat een koolhydraatbeperkt dieet zijn, voor de ander zijn voldoende eiwit in de voeding belangrijk. De bedoeling is altijd dat je concreet aan de slag kunt als je de deur uit gaat!

Met het online komen van deze nieuwe site is het werk achter de schermen klaar. Een nieuw begin! Met deze nieuwe site maak ik ook een start met het schrijven van een blog. Die zal ik ook delen via Facebook. Ik ben heel benieuwd naar de reacties op de nieuwe site!

Paulien Kruiper, 30 maart 2017